Andjalie

Over Andjalie

''Met mijn massages neem ik je mee op reis door je eigen lichaam en geest''
Andjalie: praktijk voor massagetherapie

Als kind ben ik altijd met massage bezig geweest. Ik masseerde de voeten van mijn vader, het hoofd van mijn zus, later de rugjes van mijn kinderen.

Met mijn man en 2 kinderen woon ik in Rotterdam-IJsselmonde.

Zelf kom ik uit de financiële sector en heb er altijd met plezier gewerkt. Toch merkte ik dat ik iets miste, mijn werk gaf mij niet meer de voldoening waar ik naar opzoek was. Na een zoektocht kwam ik terecht bij Holos, academie voor massagetherapie, daar heb ik mijn passie voor masseren weer gevonden en heb ik mijn praktijk opgezet. Ik ben gediplomeerd Holos masseur. Momenteel doorloop ik de 4 jarige HBO opleiding tot massagetherapeut.

Regelmatig krijg ik van mijn cliënten te horen dat ze na de massage energievol zijn, krachtig en zich uitgerust voelen.

Ik geloof dat een ieder diegene kan zijn die hij wil zijn, door in zijn eigen kracht te staan. Dit kun je bereiken door tijd en aandacht aan jezelf te geven en te onderzoeken wat het is wat je echt wilt.

Het is waardevol om te luisteren naar de signalen van je lijf.

Je lijf geeft je allerlei stille hints, hoe het zich voelt en waar het behoefte aan heeft.
Vaak neem je geen tijd om te luisteren naar je lichaam. Je hebt het te druk met het werk, gezinsleven, familie, vrienden. Of je weet niet hoe je moeten luisteren naar je lijf.

Mijn opleidingen

Holistische Massagetherapie

Holistische Massagetherapie

Je lichaam spreekt de taal van gevoel en emotie. Door de taal van je lijf te verstaan kun je kun je je zelf beter leren kennen. Het stelt je in staat om je hart volgen en te luisteren naar je intuïtie.
Lees verder

Ayurvedische Massagetherapie

Ayurvedische Massagetherapie

Het woord Ayurveda is afgeleid van het Sanskriet en betekent "wetenschap van het leven". Ayurveda gaat er vanuit dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Je leven is verbonden met je lichaam en in je lichaam kun je voelen hoe je op dit moment in het leven staat.
Lees verder

Ontspanning massage

Ontspanningsmassage

Massage is goed voor je lichaam en geest, het zorgt voor algehele ontspanning en rust in je hoofd. Het helpt lichamelijke klachten te verminderen. Tijdens massage komt het hormoon oxytocine vrij in het lichaam.
Lees verder