Andjalie

Contact

Neem contact op of plan een afspraak

Noorder Kerkedijk 35E
3078 PC Rotterdam-IJsselmonde

0628572642

massage@andjalie.nl

Wil je wat meer weten over een massage? 
Wil je een afspraak plannen en zit jouw gewenste tijd er niet tussen?
Laat dit dan weten via onderstaand contactformulier, via de whatsapp button, per mail of met een telefoontje.
Routebeschrijving
Auto:
Op de dijk kun je gratis parkeren
 
Openbaar Vervoer:
RET-tramlijn: 23  (halte Adriaan Volkertaan)
RET-tramlijn: 2 (halte Kerzerswaard) 
RET-buslijnen: 70, 76, 83, 143, 144, 183 en 283 (halte Klein Nieuwland)
Qbuzz-Streekbuzz: 191 (halte Groeninx van Zoelenlaan)
Plan een afspraak

Boek hier je online afspraak of bekijk alle behandelingen inclusief korte uitleg.

Openingstijden
Maandag19:00–21:00
Dinsdag19:00–21:00
Woensdag10:00–21:00
Donderdag10:00–21:00
Vrijdag10:00–21:00
Zaterdag10:00–15:00
Zondag10:00–15:00
Nezreen
Nezreen
Lees verder
"Ik heb een warm welcome Ik heb een warm welcome gekregen. Andjalie weet heel goed wat ze doet! En het heeft positief voor mij uitgepakt. Voor het eerst in me leven heb ik iemand ontmoet waar ik op mijn gemak voel, en mij aanvoelt. Persoonlijk ben ik blij dat er iemand op mij pad is gekomen die verstand van zaken heeft. Aanrader voor een ieder!!!"
Y. Janke
Y. Janke
Lees verder
"Het voelt als een warm bad. Je komt tot rust in een warme ruimte, met mooie woorden, aandacht voor je lijf en wordt gemasseerd met zijdezachte handen. Ik kreeg een rug massage, waarbij Andjalie zelf aanvoelt waar je pijnpunten zitten, deze professioneel behandeld en je daarna blij naar huis gaat. Het was zeker niet de laatste keer!"
Smally Rey-Philips
Smally Rey-Philips
Lees verder
"In één woord? WONDERBAARLIJK!!! Ik heb nooit een massage gehad waar ik na afloop mijn klachten niet meer voelde. De meeste massages voelt lekker terwijl je de behandeling krijgt maar zodra je klaar bent merk je geen verschil in je lijf. Maar bij Andjalie loop ik weg als een nieuw mens. Ik voel mijn klachten echt niet meer. Gezien mijn klachten door werkdruk komt, moet ik deze wel bij voorkeur maandelijkse onderhouden bij haar anders merk ik wel dat ik de stress weer de baas laat worden en dus weer spanningshoofdpijn en de klachten van mijn rechterarm voel. Ik weet niet waar het precies aan ligt maar ik voel me altijd klachtvrij als ik bij haar was geweest. Zij is een puur mens en dat voel je in je behandeling terug. Je voel je op je gemak en ze neemt echt de tijd om naar je lichaam te luisteren. Je zou geen spijt van krijgen om bij haar in behandeling te gaan. Dankjewel lieve Andjalie."
C. Kemble
C. Kemble
Lees verder
"Fantastische holistische massage gehad! Ik heb mij op vele plekken op de wereld laten masseren, maar oversteeg deze allen! Hulde!"
Previous
Volgende