Andjalie

Ayurvedische Massagetherapie

"Wetenschap van het leven"
Wat is Ayurveda?

Het woord Ayurveda is afgeleid van het Sanskriet en betekent “wetenschap van het leven”. Ayurveda gaat er vanuit dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Je leven is verbonden met je lichaam en in je lichaam kun je voelen hoe je op dit moment in het leven staat.

Ayurvedische Massagetherapie

Wanneer je leven in disbalans is, is de kans groot dat je je niet goed in je vel voelt.
Ayurvedische massagetherapie is er op gericht om balans te brengen tussen je lichaam, geest en de wereld om je heen.

Ayurvedische Massagetherapie heeft een holistische benadering. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en het immuunsysteem gestimuleerd. Dit draagt bij aan verhoogd lichaamsbewustzijn.

Warme kruidenoliën

Bij Ayurvedische massagetherapie wordt gebruik gemaakt van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een heilzame werking.

Plan een afspraak

Boek hier je afspraak via Treatwell of bekijk alle behandelingen inclusief korte uitleg.

Openingstijden
Maandag19:00–22:00
Dinsdag19:00–22:00
Woensdag14:00–22:00
Donderdag10:00–22:00
Vrijdag10:00–22:00
Zaterdag10:00–17:00
Zondag10:00–17:00

Holistische Massagetherapie

Holistische Massagetherapie

Je lichaam spreekt de taal van gevoel en emotie. Door de taal van je lijf te verstaan kun je kun je je zelf beter leren kennen. Het stelt je in staat om je hart volgen en te luisteren naar je intuïtie.
Lees verder

Ayurvedische Massagetherapie

Ayurvedische Massagetherapie

Het woord Ayurveda is afgeleid van het Sanskriet en betekent "wetenschap van het leven". Ayurveda gaat er vanuit dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Je leven is verbonden met je lichaam en in je lichaam kun je voelen hoe je op dit moment in het leven staat.
Lees verder

Ontspanning massage

Ontspanningsmassage

Massage is goed voor je lichaam en geest, het zorgt voor algehele ontspanning en rust in je hoofd. Het helpt lichamelijke klachten te verminderen. Tijdens massage komt het hormoon oxytocine vrij in het lichaam.
Lees verder