Holistische massage geeft inzicht

''In je lijf kun je voelen hoe het met je gaat''

Mensen die een massage wensen, doen dit omdat ze zich beter willen voelen. Je voelt je bijvoorbeeld gestresst, er zijn lichamelijke klachten, of gewoon een vaag gevoel van onbehagen. Een gewone massage helpt vaak prima op het moment zelf en vlak na afloop. Maar even later komen de klachten weer terug. Dat komt omdat niet is gewerkt aan de oorzaak van de klachten.

Mijn inzicht-massage doet dat wel. Jij geeft aan wat je reden is voor een massage en wat je zou willen dat de massage jou geeft. In een open sfeer vraag ik door tot er inzicht bij je ontstaat over de reden van je klachten. Vervolgens verankeren en verrijken we je inzicht in de massage.

Ik voel in je lichaam waar de spanning zit en waar jouw lichaam mijn handen als het ware ‘uitnodigt’. Het resultaat is dat je je na afloop niet alleen beter voelt, maar ook de oorzaak van je klachten is aangepakt. Je voelt je letterlijk lichter!

Afhankelijk van je klachten zijn er meerdere behandelingen nodig, waarbij wij steeds verder komen in de richting van een klachtenvrij bestaan.

Lees de ervaringen elders op deze site voor een indruk van wat er kan gebeuren!

Locatie

Noorder Kerkedijk 35E
3078 PC Rotterdam-IJsselmonde