Ervaringen

Boek nu!

Wat cliënten zeggen:

Mijn ervaring is echt uitstekend.Een

Mijn ervaring is echt uitstekend.

Een hele andere manier van massage waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste voor mij is.
Ze neemt erg de tijd voor je en kijkt wat voor jou het beste is.
Elke keer is ook anders het is nooit dezelfde massage waardoor het voor mijn gevoel een erg goede aanpak is.
Ik raad iedereen aan om dit te doen!

John

Mijn ervaring met Andjalie is

Mijn ervaring met Andjalie is super.
Ze neemt de tijd voor je.
Eerst met praten daarna met de massage.
Die combinatie werkt super samen.
Ze is zo ontspannen en lief.
Ikzelf kreeg er vreselijk veel power van.
En veel minder angst.
Ze haalt knopen uit je lichaam waardoor je jezelf veel beter gaat voelen.
Mijn gezin staat versteld hoe veel rustiger ik geworden ben met heel veel power.
Iedereen blij dus, dankzij Andjalie!!!

Cobie

Ik als

Ik als Personal Trainer vraag natuurlijk veel van mijn lichaam, maar weet ook dat rust en ontspanning net zo belangrijk is als het trainen zelf. Ik ken Andjalie nu een paar weken en ik ben vorige week langs geweest voor een massage. Het was heerlijk en tegelijkertijd erg ontspannen. Ik heb het erg druk en dan vlieg je jezelf soms voorbij en denk je niet aan je eigen lichaam. Ik zou zeggen maak een afspraak met Andjalie en kies eens voor jezelf! Ik heb er oprecht van genoten en ben weer helemaal opgeladen!

Dankjewel lieve Andjalie.

Mandy Glaudemans                                                                                                                                                                                                                                                Personal Trainer                                                                                                                                                                                                                                                        Enforce Drechtsteden

Mandy Glaudemans

Bloed nerveus kwam ik aan

Bloed nerveus kwam ik aan, maar na een voorgesprek  werd ik al rustiger. Ik kon al een paar dagen amper lopen van de pijn, Na een super massage waarin respectvol met je omgegaan wordt voel ik me herboren. Zo blij dat ik de stap heb gezet naar Andjalie en enorm dankbaar. De volgende afspraak staat alweer !

Donna

Ik heb een warm welcome

Ik heb een warm welcome gekregen. Andjalie weet heel goed wat ze doet! En het heeft positief voor mij uitgepakt. Voor het eerst in me leven heb ik iemand ontmoet waar ik op mijn gemak voel, en mij aanvoelt. Persoonlijk ben ik blij dat er iemand op mij pad is gekomen die verstand van zaken heeft.
Aanrader voor een ieder!!!

Nezreen

Het voelt als een warm

Het voelt als een warm bad.
Je komt tot rust in een warme ruimte, met mooie woorden, aandacht voor je lijf en wordt gemasseerd met zijdezachte handen.
Ik kreeg een rug massage, waarbij Andjalie zelf aanvoelt waar je pijnpunten zitten, deze professioneel behandeld en je daarna blij naar huis gaat. Het was zeker niet de laatste keer!

Y. Janke

In één woord? WONDERBAARLIJK!!! Ik

In één woord? WONDERBAARLIJK!!!

Ik heb nooit een massage gehad waar ik na afloop mijn klachten niet meer voelde. De meeste massages voelt lekker terwijl je de behandeling krijgt maar zodra je klaar bent merk je geen verschil in je lijf. Maar bij Andjalie loop ik weg als een nieuw mens. Ik voel mijn klachten echt niet meer.

Gezien mijn klachten door werkdruk komt, moet ik deze wel bij voorkeur maandelijkse onderhouden bij haar anders merk ik wel dat ik de stress weer de baas laat worden en dus weer spanningshoofdpijn en de klachten van mijn rechterarm voel.

Ik weet niet waar het precies aan ligt maar ik voel me altijd klachtvrij als ik bij haar was geweest. Zij is een puur mens en dat voel je in je behandeling terug. Je voel je op je gemak en ze neemt echt de tijd om naar je lichaam te luisteren.

Je zou geen spijt van krijgen om bij haar in behandeling te gaan.

Smally Rey-Philips

Fantastische holistische massage gehad!

Fantastische holistische massage gehad! Ik heb mij op vele plekken op de wereld laten masseren, maar oversteeg deze allen! Hulde!

C. Kemble

Locatie

Noorder Kerkedijk 35E
3078 PC Rotterdam-Ijsselmonde